Lyreco
 
GLOBAL LEVERANDØR AF KONTORPRODUKTER PROGRAM FOR LYRECOS BÆREDYGTIGE UDVIKLING
KONTAKT OS

 


Udmærkelser
og
Medlemskab 

 

 


Awards and Recognitions

Lyreco belønnes jævnligt for sine bæredygtige udviklingstiltag.

 


Lyreco medlem af nætverk for bæredyktige indkøb

 
I Lyreco har vi i de seneste år set en tendens til øget efterspørgsel efter  miljøcertificerede og andre miljømæssigt fordelagtige produkter. Vores kunder  er  blevet  mere bevidste om og har fået øget kendskab til miljøcertificeringer og  efterspørger  derfor oftere miljømæssigt fordelagtige produkter.

 Det er naturligvis noget, vi i Lyreco hilser varmt velkommen. Gennem  medlemskab  af  netværket for bæredygtige indkøb har vi mulighed for at drøfte  og udveksle  erfaringer  med andre virksomheder om bæredygtigt indkøb og  dermed også for at f  å en bedre  forståelse af, hvad markedet efterspørger.

I kraft af dette medlemskab har vi også vendt blikket indad og fokuserer nu  endnu  mere på at stille krav om bæredygtighed i forbindelse med interne og  eksterne indkøb.  Vi arbejder samtidig sammen med de øvrige medlemmer på at øge efterspørgslen efter  bæredygtige produkter på markedet og på at påvirke leverandører og indkøbere til at etablere en bæredygtig standard i forbindelse med indkøb af varer og tjenesteydelser. 


Frankfurt d. 30. januar 2012
Lyreco vinder European Office Products-prisen i Corporate Social Responsibility-kategorien. 

Den 30. januar 2012 var mere end 350 gæster til stede ved den prestigefyldte, årlige gallamiddag, som er arrangeret af OPI under Paperworld i Frankfurt.

Corporate Social Responsibility-prisen blev derefter modtaget af Steve Law (se billedet). 

De indstillede er blevet bedømt af et panel af ledende erhvervsfolk i kontorartikelbranchen, herunder 3M, Avery, Brother, Esselte, Fellowes, Pilot, Quantore og OPI.

Selskaberne på shortlisten til prisen var: BIC, Esselte, Lyreco, Office Team & Staples. 

Vurderingskriterier og elementer, der blev taget i betragtning hos dommerne, var: 

- CSR-programmer, praksis og politikker, der fremhæver virksomhedens sociale og miljøbevidste tiltag.
- Gennemførte tiltag for udvikling af en mere ansvarlig virksomhedskultur. Dette kunne være grønne initiativer, uddannelsesmæssige/motiverende initiativer for medarbeidere eller kunder, træning osv.
- Videregående tiltag med formål at forbedre den operationelle virkning. For eksempel lokale initiativer og joint ventures med lokale regeringer og ngo'er.
- En effektiv overvågning af vores CSR-initiativer.

I sin pressemeddelelse udtalte OPI: "Dommerne fremhævede Lyreco som en virksomhed, der lever, arbejder og ånder for sin tilgang til CSR, og er konsekvent i alt, hvad den gør".

Denne pris giver bestemt anledning til stolthed hos alle Lyreco ansatte, der til daglig bidrager til vores bæredygtighedsstrategi.

Se video fra årets EOPA

 

www.lyreco.dk GLOBAL LEVERANDØR AF KONTORARTIKLER - LYRECO DANMARK A/S - Lykkegårdsvej 10 - 4000 Roskilde - DANMARK
Om lyreco | Bæredygtig udvikling | Miljø tiltag | Sociale tiltag | økonomiske tiltag
Udmærkelser og medlemskaber | Vurdering af vores certificering | Media | Dokument | Faq
Terms of Use | Site map | GDPR Privacy Notice